vertaling
 
Vertaalbureau X-L-Ent Vertalen Vertaling.
Er wordt steeds gezorgd voor een perfect resultaat tegen een gunstige kostprijs. Er wordt reeds gedurende het ganse bestaan met professionele vertalers native speakers gewerkt. We staan tevens in voor beëdigde en gelegaliseerde vertalingen voor zo goed als alle talencombinaties.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zoek de betekenis of vertaling van een woord Nederlands nl-nl. Nederlands / Engels nl-en. Engels / Nederlands en-nl. Nederlands / Frans nl-fr. Frans / Nederlands fr-nl. Nederlands / Duits nl-du. Duits / Nederlands du-nl. Nederlands / Spaans nl-sp. Spaans / Nederlands sp-nl. Nederlands / Italiaans nl-it. Italiaans / Nederlands it-nl. Nederlands / Portugees nl-pt. Portugees / Nederlands pt-nl. Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Typ een woord zonder accenten in de bovenstaande balk en kies de juiste taalcombinatie om te zoeken. Let op: het gratis woordenboek van Van Dale bevat een beperkt aantal woorden. Wil je geen reclame en meer woorden kunnen opzoeken? Probeer gratis Van Dale Online.
Engelse vertaling diploma/getuigschrift/-supplement Studentenportaal. Engelse vertaling diploma/getuigschrift/-supplement Studentenportaal Universiteit Gent.
Bewaar een kopie van deze digitale versies; je UGent-mailadres wordt namelijk kort na afstuderen afgesloten. Indien je een bachelor/masterdiploma hebt en je ontving nog geen vertaling, dan kunnen wij je gratis een vertaling naar het Engels bezorgen. Via het online formulier.
vertalen Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertalen DE vertalen ES vertalen FR. Vertalingen vertalen NLEN. vertaalde verl.tijd heeft vertaald volt.deelw. 1 iets overzetten in een andere taal translate, transpose, render.
translate Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: translate DE translate ES translate FR. Vertalingen translate ENNL. to put something said or written into another language: He translated the book from French into English. trans'lation' Zelfstandig naamwoord. 1 the act of translating: The translation of poetry is difficult. 2 a version of a book, something said etc, in another language: He gave me an Italian translation of the Bible. trans'lator' Zelfstandig naamwoord. a person who translates. K Dictionaries Ltd. Bronnen: interglot; Vlietstra. Voorbeeldzinnen met translate. Uitdrukkingen en gezegdes. EN: kindly translate NL: zeg me duidelijk. EN: translate from old to new NL: weer nieuw maken. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. translate from Dutch. translated, to be. ENNL: accessories for desk type. ENNL: parental line. ENNL: pulp cleaning. ENNL: thread cutting die. ENNL: subdelegation of powers. ENNL: separation of variables. ENNL: protecting envelope. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
De vertaling van de arresten De dienst Overeenstemming der Teksten Ondersteunende diensten Organisatie Over de instelling Raad van State.
Naar de inhoud. Hoog contrast uit. Raad van State. Zoek in de website: Zoeken. Raad van State. De vertaling van de arresten. De arresten worden, naargelang het geval, in het Nederlands, het Frans of het Duits uitgesproken door de eentalige kamers van de afdeling bestuursrechtspraak. De arresten van de tweetalige kamer van de afdeling bestuursrechtspraak worden zowel in het Nederlands als in het Frans uitgesproken. Gelet op het grote aantal beroepen, worden thans alleen nog vertaald koninklijk besluit van 25 januari 2001.: de arresten waarin wordt beslist tot schorsing van de tenuitvoerlegging of tot vernietiging van een reglementair besluit dat zowel in het Nederlands als in het Frans werd uitgevaardigd. de arresten geselecteerd door een selectiecommissie wegens het nut ervan voor het algemeen begrip van de rechtspraak van de Raad van State. Ook de arresten uitgesproken door de algemene vergadering van de afdeling Bestuursrechtspraak worden in de regel vertaald. De vertalingen staan op deze website en kunnen worden opgevraagd via het zoekformulier. Vertalen van de adviezen.
Vertaalbureau in Menen Text'R' Vertaling Nederlands, Frans, Duits, Engels.
Vertalen is veel meer dan het woord voor woord omzetten van een tekst naar andere taal. Uiteraard buigt ons team van native vertalers zich over de inhoud. Maar ze waken er ook over dat de toon van hun vertaling afgestemd is op het doelpubliek. Vertaling door natives. Het team van TextR vertaalt naar en van het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Geen exotische talen dus en dat is bewust. Elke vertaling passeert namelijk nog eens door onze eigen handen. En ook al is onze passie voor taal groot, polyglotten zijn we niet. Wat vertaalt TextR zoal? Heel veel, maar niet alles. Brochures, persberichten, magazineteksten, klantcommunicaties, presentaties, verslagen, uitnodigingen, zijn helemaal ons ding. Vuistdikke technische manuals iets minder. Voor beëdigde vertalingen verwijzen we u graag door naar een van onze partners. En voor wie dan wel? We focussen op bedrijven, kmos en zelfstandigen. In principe uit alle sectoren, maar de transportsector, bouwsector en voedingsindustrie wegen het zwaarst door in onze portfolio. Laat je overtuigen door onze referenties. Ons tekstwerk is maatwerk. Dat zijn ook onze tarieven.
Lijst van Excel functies met vertaling van/naar het Engels.
Vertaling van Excel functies. excelfunctions.eu in andere talen.: Lijst van Excel functies met vertaling van/naar het Engels. Hieronder is de Engelse en Nederlandse vertaling van Excel 2010 functies en formules weergegeven. Engels Nederlands Beschrijving. geeft als resultaat de absolute waarde van een getal.
Coronavirus: meertalige informatie Agentschap Integratie en Inburgering.
Hieronder vind je posters, infofiches en audio over de meest recente maatregelen van de overheid, de preventie van corona en de vaccinatiecampagne. We vullen stelselmatig aan. Vernieuw deze pagina om de laatste versie te zien. De vertalingen zijn een gezamenlijk initiatief van Atlas, integratie inburgering Antwerpen; IN-Gent; en Agentschap Integratie en Inburgering. De lijst is alfabetisch gerangschikt op de Nederlandstalige naam van de taal. Laat je vaccineren. Naar aanleiding van aangepaste adviezen voor onder meer zwangere vrouwen pasten we op 25 februari de folder Laat je vaccineren aan. Ook de instructies over hoe je het vaccin krijgt en wanneer je je niet kan laten vaccineren, zijn veranderd. De aangepaste folder is momenteel beschikbaar in 28 talen. Bij sommige talen vind je ook fiches in beeldtaal. Bij elke folder vind je eerst de Nederlandse tekst en vervolgens de vertaling.
Vertaalbureau Perfect Professionele vertalingen met garantie.
Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. We selecteren de best passende native vertaler. Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers.
SCTA: /.
Directe toegang tot enkele basisteksten. De records begrijpen. Over onze databank. Directe toegang tot enkele basisteksten. Burgerlijk en gerechtelijk recht. Handels en economisch recht. Belasting en financieel recht. Publiek en administratief recht. Welkom op de website. van de Centrale dienst voor Duitse vertaling CDDV. Deze website strekt ertoe, U de door de CDDV in het Duits opgestelde vertalingen van Belgische wetboeken, wetten, besluiten en omzendbrieven in één databank ter beschikking te stellen. Daarenboven kunt U op deze website woordenschat in onze drietalige Nederlands, Duits, Frans terminologiedatabank Semamdy opzoeken.
Beëdigde vertalingen VIAVERBIA België.
Is een beëdigde vertaling duurder dan een gewone vertaling? Een beëdigde vertaling is gemiddeld 5 tot 20 euro duurder per pagina dan een gewone vertaling. Vraag online een offerte aan om de exacte kostprijs van een beëdigde vertaling te weten.

Contacteer ons